KREATIVAN DIZAJN ZA SVAKI BIZNIS

Even more than event

Dizajn logotipa i poslovne dokumentacije (posjetnica, memoranduma, bookmarka-a) za Event More. Tvrtka se bavi planiranjem vjenčanja i drugih događaja na području cijele Hrvatske.

Puntarski dvori

Dizajn logotipa, naljepnica i pakiranja za OPG koji se bavi ekološkim uzgojem ljekovitog bilja, maslina i ostalog mediteranskog voća, te izradom receptura i tehnologija za likere, travarice i druge biljne pripravke.

Lunta Sport

Lunta Sport je novi brend za distribuciju suplemenata i opreme za sportaše i za organizatore sportskih priredaba i natjecanja.  Logo je kombinacija slova L spojenog sa slovom S.

Townily

Townily je web servis koji tvrtkama pomaže smanjiti potrošnju vremena sa dnevnih aktivnosti kako bi se mogli fokusirati na širenje poslovanja. Dizajnirali smo im logotip i radili web dizajn.

Stefania Frangista

Stefania Frangista je Grčki dizajner. Počela je dizajnirati kupaće kostime sa 23 godine, kada je stvorila i prvi svoj brend, Pink Sands. Luksuni brand za kupaće kostime, rođen i stvoren u Grčkoj. Logo dizajn.

Cowork22

Cowork22 Je mjesto gdje će biti predstavljeni inspirativni coworking prostori na području SAD-a. Web stranica će biti usredotočena na estetiku uz naglašavanje snage povezivanja coworking prostora. Web i logo dizajn.

Abundant Life Christian Center

Naš vjerni klijent je Abundant Life Christian Center, iz La Marque, Texas. Izradili smo im logotip, zatim dizajnirali letke, brošure, plakate, posjetnice, itd.

Fanatic Box CrossFit

Dizajn logotipa za Crossfit. Crossfit je trening prilagođen za rad u malim skupinama do 8 sudionika, temeljen na individualnom pristupu svakom polazniku bez obzira na dob.

Summer School of Diving and Diving Medicine

Dizajn logotipa i vizualnog identiteta za Ljetnu školu ronjenja za studente medicine iz cijelog svijeta. Škola će se održati u Karlobagu.

Zeleni Hit

Za tvrtku Zeleni-hit uvoznika i distributera sjemena povrća, gnojiva, plastenika i opreme za navodnavanje izradili smo dizajn letaka, kataloga, oglasa te razne promo materijale. 

Turistička zajednica Mljet

Otok Mljet, najljepši i najšumovitiji otok Jadrana, jedan  od najatraktivnijih bisera Mediterana. Izdvojen i nedirnut, otok mistike, maslina, vinove loze i bogatih šuma. Dizajn logotipa.

X-Shot

Dizajn pakiranja za X-Shot proizvode. Od početka smo pratili tvrtku u izradi vizualnog identiteta,  logotipa, kataloga, posjetnica, brošura, pakiranja i dr.

Pin & Stripe

Izrada logotipa, letaka i posjetnica za tvrtku Pin&Stripe koja izrađuje luksuzna muška odijela po mjeri.

ImPressed Juicery

Dizajn vizualnog identiteta za ImPressed Juicery, mladu tvrtku koja je počela proizvoditi, lansirati i prodavati hladno prešane sokove,detox pakete, kao i zelene zdrave zalogaje u Njemačkoj.

Dental Prime

Dizajn logotipa i vizualnog identiteta za Stomatološku polikliniku Dental Prime iz Zagreba.