Select Page

Scapen Dizajn

Scapen Design je agencija specijalizirana za grafički dizajn. Pružamo usluge osmišljavanja korporativnog identiteta, dizajna logotipa, izrade pakiranja, dizajna kataloga, brošura i letaka… Svakom od naših klijenata pristupamo individualno kako bismo postigli što kvalitetniji proizvod. Proučavamo područje Vaše djelatnosti te izrađujemo vizualno rješenje i reklamne poruke prilagođene Vašim željama, rokovima i budžetu. Bez obzira da li tek pokrećete tvrtku ili imate prepoznatljivu tvrtku na tržištu, nudimo isti integritet, strast i predanost za odličan koncept i pametan dizajn.

USLUGE

 

Osmišljavanje vizualnog identiteta tvrtke & naziva brenda/usluge.

 

Logotip. Katalog. Letak. Brošura. Posjetnica. Etiketa. Ambalaža. Plakat. Oglas. Reklama…

Odabir logotipa je važna odluka za Vas i Vašu tvrtku. Mi ćemo proučiti Vašu tvrtku i područje poslovanja. Definirati ćemo ključne elemente te u nekoliko smjerova izraditi vizualno rješenje Vašeg logotipa.


Ništa ne čini da tvrtka izgleda više vjerodostojnije nego profesionalno dizajnirani vizualni elementi (dizajn posjetnice, dizajn memoranduma i dizajn kuverte). Investicija u profesionalan dizajn vizualnog idetiteta dokumentacije će se isplatiti svaki put kada date svoju posjetnicu i svaki put kada pošaljete pismo.


Prvi dojam je najvažniji! Što će vas privući u trgovini da kupite proizvod koji niste nikada probali? Pakiranje! Vrijeme je i da Vas dobro upakiramo! Imamo iskustva sa pripremom Vaših promotivnih materijala za tisak, kao što su posjetnice, dokumentacija, letci, plakati, katalozi i sl.


Uz dizajn logotipa i dizajn viuzalnog identiteta dokumentacije nudimo i razne usluge dizajna za postere, dizajn letaka, dizajn naljepnica, dizajn brošura, dizajn kataloga, dizajn majica, dizajn pozivnica za vjenčanja, dizajn CD/DVD omota, dizajn naslovnica za knjige, dizajn ikona za vašu web stranicu ili aplikaciju i sve pripremamo za tisak.


Sviđa vam se što radimo? Kontaktirajte nas bez obaveze i saznajte što vam predlažemo:)