Select Page

naši klijenti o nama

Divna suradnja. Scapen Design je ispunio sve naše želje i premašio sva naša očekivanja. Vrlo brzo smo dogovorili sastanak i u ugodnoj atmosferi dogovorili početak suradnje. Strpljivo su slušali sve naše želje i oblikovali ih u divan konačni proizvod. Iznenadili su nas svojom brzinom, točnošću i kreativnošću i svakako se nadamo da ćemo ponovo surađivati.
Petra Nevistić Đukić, vlasnica, www.eventmore.hr

U situaciji kada je tvrtka u razvoju i kada dolazi do promjena uzrokovanih naglim porastom, Scapen dizajn je tvrka sa kojom je lako iskomunicirati brze rokove izrade. Tijekom godina smo izgradili obostrano koristan poslovni odnos, a oni i dalje nude kvalitetnu uslugu, u dogovorenim terminima i sa razumnim cijenama.
Jon R Baer, Founder and CEO, www.allnewagain.com

Surađivati sa Scapen dizajnom znači vrhunska kreativnost, izvrsna komunikacija sa klijentom i profesionalna usluga svaki puta. Scapen dizajn riješavao je sve potrebe za dizajnom što sam imao za svoju tvrku od kada sam pokrenuo poslovanje prije 4 godine. S njima je ugodno raditi i imaju moje preporuke za usluge grafičkog dizajna koje su potrebne svakom poslovanju.
Rick Savely, President, Savely Healthcare Architects, www.savelyhealthcarearchitects.com

Surađivali smo unazad 5 godina i kroz godine nastavljaju dostavljati dizajn koji prati naše zahtjeve i upute, a dizajn prate kreativne ideje koje nas impresioniraju iako su rokovi ponekad kratki. Nema sumnje da ćemo ih opet zaposliti za sljedeće projekte.
Schulcz Modellmaterial GmbH, Germany, www.schuckertz.de

Naša organizacija koristi Scapen dizajn za brojne projekte i svaki puta smo bili zadovoljni konačnim rezultatom. Kreativnost i poštivanje rokova čine besprijekornu izvedbu. Mi uvijek imamo sa njima pozitivna iskustva!
Anoniman klijent

Obraćaju pozornost na moje ideje i viđenje sadržaja. Oblikovali su ideju u vrlo originalan i zanimljiv dizajn. Vrlo profesionalni, ozbiljno shvaćaju svoj posao i pažljivo prate moje specifične želje. Iskreno bih ih preporučila bez oklijevanja, te se nadam da ćemo surađivati i u budućim projektima.
Suchin Kang, Good Medicine

Dok smo tražili jedinstveni logotip također smo tražili i dizajnera s kojim ćemo moći raditi i nakon što logotip bude stvoren. Scapen design nam nisu samo dizajnirali logotip koji volimo i savršeno identificira naše poslovanje, već zbog njihove strpljivosti i profesionalizma imamo odnos sa dizajnerskom tvrtkom koji smo i željeli. Kreativnost, radne navike te suradnički pristup poslu učinile su Scapen dizajn iznimno vrijednim partnerom u našem poslovanju!
Kacie Sandner, Boss Medical and Office

Obično ne dajem pohvale, ali napravili su fantastičan posao sa odličnim instinktom za ono što klijent želi. Povrh toga, napravili su i više od traženog te su vrlo strpljivo radili sa mnom kako bi još poboljšali dizajn. Na kraju su pomno pazili da dobijem sve potrebne datoteke u procesu primopredaje. Vrlo rado bi svima preporučio Scapen Design.
Valores, valorespartners.com